18.30 uur : Openingsavond op het binnenplaats van de hoeve van het Hôpital Notre-Dame à la Rose
Gastronomisch menu “Douce France”
Kalfstartaar / Sint-jakobsschelp met rode boter en zoutvlokken / Vichyssoise
Pensje van kabeljauw en goudbrasem, gerookte theebouillon en knapperige groenten
Gevuld gevogelte op lage temperatuur gegaard, vleesjus en gekonfijt knoflook
Ganache van witte chocolade en streekvruchtensorbet
21.00 uur : Openingsconcert op de binnenplaats
Peter Maxwell Davies: “Eight Songs for a Mad King”, muziektheater voor mannenstem en ensemble (1969)
Claude Debussy: “Clair de lune” in Des-majeur voor piano, CD 82, L.75
Claude Debussy: Sonate nr. 3 in G-mineur voor viool en piano, CD 148, L. 140
Ludwig van Beethoven: Sonate “Clair de lune” nr. 14 voor piano in Cis-mineur, op. 27 :2
————————-
Overdag vinden de concerten op de volgende plekken plaats: Denderkaaien, Dendertuinen, Spaanse Koer, Barokke kapel, Oude garage, enz.
Bij slecht weer worden voor de openluchtconcerten alternatieve plekken voorzien.
Alle festivalmaaltijden zijn in de ticketprijs (drie dagen of dagticket) voor “Les Sons Intensifs” inbegrepen. Drank niet inbegrepen.
Vegetarische alternatieven mogelijk voor al de maaltijden